Car Configurator

Over DL-Velgen

DL-Velgen is een bekende speler binnen de online velgen - en bandenbranche en levert zowel aan de particuliere en zakelijke markt in Nederland en in België. Wij zijn concurrerend, transparant én betrouwbaar!

Waarom kopen bij DL-Velgen

Klantgerichtheid en persoonlijke aandacht zijn begrippen die wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn zelfs in het weekend bereikbaar voor vragen, informatie en/of bestellingen. De medewerkers van DL-Velgen staan altijd voor u klaar voor het geven van een gedegen advies. Zelfs wanneer u geen verstand van velgen heeft, maar wel graag een velgenset aan wilt schaffen om uw auto te verfraaien, nemen wij alle tijd voor u om tot een goed en betrouwbaar advies te komen. We zullen uw wensen en voorkeuren inventariseren en samen met u kijken naar de mogelijkheden. Altijd een advies op maat dus!

Wij werken uitsluitend via onze webshop en beschikken niet over een fysieke winkel. Dankzij deze formule kunnen wij onze kosten, w.o. huisvestings- en voorraadkosten, laag houden, hetgeen weer tot uitdrukking komt in onze concurrerende prijzen. De andere voordelen van shoppen via internet kennen we natuurlijk allemaal: u kunt vanuit uw luie stoel ons assortiment bekijken en u heeft geen wachtrij voor de kassa!

Wij beschikken over een beveiligde website, dit is o.a. zichtbaar door de groene adresbalk en het slotje! De site is beveiligd v.w.b. het uitwisselen van gegevens tussen u als klant en onze website, hetgeen uw privacy te allen tijden zal waarborgen. Hiermee zijn wij uniek én vooruitstrevend t.o.v. andere velgenwebshops in Europa! 

Vandaar dat wij dan ook met trots onze slogan “DL-Velgen, PURE PERFECTIE ”dragen.

Social Media

Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden, wat betreft nieuws en de laatste aanbiedingen? Voeg ons dan toe op Twitter: @dlvelgen.

Assortiment

Ons assortiment, met de merken; Alutec, Anzio, ATS, Barracuda, BBS, Bellini, Big, Borbet, Brock, BSA, Carmani, Corniche, Devino, Elite Racing, FOX, FSW, Huntington, Inovit, Inter Action, Kosei, Leaque, Lenso, LF-Works, Lombartho, MAK, MOMO, Monaco, MSW, OZ, Proline, Rial, Ronal, Rondell, Rosso, RS, RVS, Sparco, SAS, Spath, Tomason, TSR Racing, TSW, Veloce, Vertini, Work, XTK, Xtreme, Zilliom en Zito, is met de grootste zorg samengesteld. Tevens blijven wij continu op zoek naar uitbreiding van ons aanbod. Wij kunnen naast de meest gangbare velgen ook zeer exclusieve velgen leveren voor o.a. Porsche (Victor Equipment), Lexus (Lumarai), Jaguar (Coventry), BMW (Beyern), Mercedes-Benz (Mandrus), Landrover (Redbourne), Corvette (Cray), Smart (Genius) en voor uw SUV&4x4 (Black Rhino). Binnenkort kunnen wij de volgende merken verwelkomen; HRE en Kahn. Houd ons assortiment dus goed in de gaten!

Autobanden

Wij kunnen u autobanden aanbieden in de prijsklassen: "Budget", "Standard", en "Premium", exclusief balanceren/montage. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Bridgestone, Continental, Dunlop, Falken, Goodyear, Hankook, Kumho, Michelin, Nokian, Pirelli, Roadstone, Toyo, Uniroyal en Vredestein. Informeer vrijblijvend naar onze scherpe prijzen.

Kernpunten DL-Velgen

 • veilig en betrouwbaar winkelen vanuit uw luie stoel, 24 uur per dag, 7 dagen per week;
 • keuze uit een assortiment van meer dan 500 verschillende velgmodellen;
 • keuze uit autobanden in de prijsklassen: "budget", "standard" en "premium";
 • profiteer van scherpe prijzen, vele malen goedkoper dan in een fysieke winkel;
 • betrouwbare service;
 • snelle support, ook buiten kantooruren;
 • géén replica alleen originele velgen;
 • snelle levertijden;
 • scherpe prijzen;
 • staffelkorting;
 • VEILIG online betalen;
 • laat uw bestelling op elk gewenst adres bezorgen;
 • prijzen zijn incl. BTW, (eventuele) bevestigingsmateriaal én garantie;
 • aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk;
 • aangesloten bij het Digikeur Keurmerk;
 • Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!